Om oss

Vi på Väg & Trafikutbildarna AB är ett väletablerat företag som arbetar med utbildning till rekrytering. Vi håller bland annat på med olika former av truckutbildningar som ger dig alla medel du behöver för att kunna framföra din truck på ett säkert sätt.

Det är obligatoriskt att ha gått en truckutbildning teori om du ska köra en truck. Vi kan erbjuda både truckutbildning distans eller på plats. Som företag är vi väldigt flexibla och anpassar efter dig som kund. Du kommer med önskemål och vi arbetar fram en lösning efter det. Du kan även anmäla dig till vår truckutbildning Söderhamn där vi normalt håller till.

brandskyddsförening
trafikverket
myndigheten-för-samhällsskydd-och-beredskap
basp-basu

Välutbildade lärare

Våra kunniga lärare är väldigt pedagogiska, kunniga och hjälpsamma. På ett enkelt sätt hjälper de dig med din truckutbildning i Västerås eller på distans. Genom vår erfarenhet har vi lärt oss att anpassa utbildning efter varje enskild person/grupp och gör det enkelt för alla att hänga med.

Det ingår både teori och praktik i utbildningen. Vi erbjuder flera olika sorters truckutbildningar och du väljer den som passar dig och din eventuella grupp bäst. Om du undrar över något är det bara att höra av  dig till oss. Vi står redo att svara på alla dina frågor.